Skip to main content
alt_newsUpdate despre Congresul European ITS

ERTICO, Orașul Lisabona și ITS Portugal au anunțat amânarea Congresului European ITS 2020 până în mai 2023, din cauza situației actuale de sănătate.

Având în vedere că au fost amânate si evenimentele TRA în aprilie - mai 2022 la Lisabona și Congresul ITS din Hamburg în 2021, noua dată planificată pentru Congresul European ITS la Lisabona va fi probabil 22-24 mai 2023. Comunitatea ITS este bazată pe principiul inovației și pe capacitatea de a depăși obstacolele pentru binele mai mare al umanității. Intenționăm să continuăm să lucrăm după aceste valori și să demonstrăm modul în care ITS-ul poate fi un adevărat "GAME CHANGER", astăzi și în viitor.

Suntem dornici să ne asigurăm că schimbul de cunoștințe, expertiză, cele mai bune practici și crearea de oportunități de colaborare pentru membrii comunității ITS continuă în ciuda provocărilor actuale. Din acest motiv, lucrăm continuu îndeaproape cu toți partenerii noștri pentru a stabili noi planuri, explorând orice și toate opțiunile suplimentare potențiale pentru a vă menține implicat în conversația ITS. Actualizările vor fi comunicate în următoarele săptămâni despre acest lucru.

citește mai mult