Skip to main content
Al 2-lea Congres Internațional al Infrastructurii și Sistemelor de Transportalt_news

După succesul primei ediții a Congresului internațional „Infrastructura și sistemele de transport” (TIS ROMA 2017), AIIT (Asociația Italiană pentru Trafic și Ingineria Transporturilor) are plăcerea de a anunța a doua ediție a Congresului Internațional TIS ROMA 2019, care va avea loc în Roma în perioada 23 - 24 septembrie 2019 la sediul ACI (Automobile Club d'Italia).

Obiectivul AIIT International Congress TIS Roma 2019 este promovarea cunoașterii noilor tendințe de dezvoltare a sistemelor de mobilitate și a infrastructurilor de transport. Congresul își propune să ofere un forum pentru discuții, interacțiuni și schimburi de informații între cercetători, oameni de știință și ingineri ale căror domenii de interes privesc ingineria de transport și infrastructură. Congresul este organizat de Asociația Italiană pentru Ingineria Traficului și Transporturilor AIIT fondată în 1957.
Programul de întâlnire va acoperi toate modurile de transport, cu peste 100 de prezentări în sesiuni și workshop-uri, abordând subiecte de interes pentru factorii de decizie, administratori, practicieni, cercetători și reprezentanții guvernului, industriei și instituțiilor academice.

Congresul va găzdui participanți din peste 50 de țări din întreaga lume, cu peste 100 de lucrări științifice. Procedurile TIS Rome 2019 vor fi publicate în „Procesul de cercetare a transporturilor” (Elsevier), indexat în Scopus. Este planificat un număr special al Jurnalului „European Transport” (http://www.istiee.org/te/) cu o selecție a celor mai bune lucrări.

citește mai mult