Skip to main content
Raportul de la ITS European Congress 2019 este acum disponibilalt_news

Tema principală a Congresului „Fulfilling ITS Promises” a fost aleasă pentru a evidenția modul în care Sistemele de Transport Inteligente (SIT) pot oferi soluții accesibile, de impact și inovatoare, care fac viata de zi cu zi și mobilitatea mai sigură, mai curată și mai eficientă. Acest raport rezuma lucrările științifice și evidențiază acest congres din 2019 și oferă părților interesate de mobilitate indicatori pentru subiecte viitoare și evoluții viitoare.

Un mesaj puternic al acestui Congres a fost că, în calitate de societate, suntem încadrați în a patra revoluție industrială - cu conectivitatea de date ca o mantra călăuzitoare: conectivitate oriunde, tot timpul, intre tot. Și cum a spus un difuzor „Dacă datele sunt noul combustibil, atunci Inteligenta artificială este noul motor”.

Era clar ca tehnologia nu era marea problemă pentru îndeplinirea promisiunilor - scopul fiind ca furnizorii, regulatorii, clienții și utilizatorii să lucreze împreună ca parteneriat. O abordare holistică a fost esențială pentru a arata modul în care se inter-relaționează problemele și a avut nevoie de toți factorii interesați să coopereze în realizarea acesteia.
Un alt mesaj a fost menținerea utilizatorilor în inima MaaS și concentrarea pe ceea ce și-au dorit cu adevărat din mobilitate.

citește mai mult