Skip to main content
alt_newsRenault va lansa la Paris luna următoare un serviciu de car-sharing Renault Zoe

Grupul Renault și Ferrovial, un operator de infrastructură durabilă, lansează ZITY, un sistem electric de car-sharing în Paris.
În luna martie, la Paris se va pune la dispoziție o flotă de 500 de mașini Renault ZOE, toate electrice echipate cu tehnologie ZITY.

Această lansare de la Paris este un nou pas în parteneriatul dintre Groupe Renault, producător de vehicule electrice în Europa și Ferrovial. Companiile au demarat serviciul de car-sharing ZITY la Madrid în 2017.

„Serviciul car-sharing ZITY are multe avantaje, inclusiv timpii de rezervare flexibili și disponibilitatea vehiculelor, la locul potrivit la momentul potrivit, datorită unei aplicații performante”, a declarat Gilles Normand, Groupe Renault’s SVP of electric vehicles & mobility service. „Cu o ofertă de mobilitate mai curată, accesibilă și durabilă, ZITY oferă, de asemenea, un răspuns la nevoile orașelor de a reduce emisiile de dioxid de carbon și de a combate poluarea.”

„Acest parteneriat strategic cu Renault reprezintă evoluția succesului ZITY la Madrid”, a declarat Ignacio Madridejos, CEO Ferrovial. „Ne bucurăm să continuăm colaborarea, aducând experiența și tehnologia dezvoltată. A fost cheia pentru acceptarea utilizatorului. Oferirea de soluții de mobilitate durabilă cetățenilor este o prioritate în lupta împotriva provocărilor privind schimbările climatice. ”

Odată ce vehiculul Renault atinge nivelul minim de încărcare a bateriei, vehiculul nu mai este disponibil pentru a fi închiriat și un angajat ZITY îl va reîncărca.