Skip to main content
 A fost deschis apelul pentru lucrări în cadrul ITS European Congress 2020img_news1

Al 14-lea Congres European ITS va avea loc la Lisabona în perioada 18 - 20 mai 2020 și va explora toate modalitățile prin care ITS schimbă mobilitatea - și viețile!
Tema principală a congresului este „ITS: The Game Changer”. Ajungem într-un moment în care maturitatea, domeniul de aplicare și interconectarea Sistemelor de Mobilitate Inteligentă determină companiile să modifice modul în care colectează, gestionează și integrează datele. Aceasta constituie baza pentru noi soluții care permit circulația persoanelor și a mărfurilor. Tehnologia există, dar este timpul să vă concentrați și să discutați, imaginea de ansamblu!

Congresul va găzdui diverse sesiuni cu experți de top în domeniul mobilității, vorbind despre subiecte cheie în industria transporturilor. Evenimentul prezintă o oportunitate strategică pentru toate părțile interesate din mobilitate de a se reuni, de a împărtăși cunoștințe, de a face schimb de bune practici și de a face contactele necesare pentru a-și dezvolta propriile afacerile.
Descarcați Apelul pentru Lucrări și faceți parte din Congresul European ITS prin trimiterea unei lucrări sau a unei propuneri de sesiune din cadrul următoarelor subiecte:

  • ITS automatizat, cooperant și conectat
  • Noi servicii de mobilitate
  • Marfă și logistică
  • Digitalizare și lanțul valorii datelor
  • Proiectarea și operațiunile rețelei de transport

citește mai mult