Oferte

Data : 15.09.2014

Panouri cu Mesaje Variabile

Novatronic este o companie pentru productie, vanzari si servicii din Nori Sad, Serbia, lider regional in productia display-urilor LED. Produsele se folosesc ca parte a sistemului de informare a pasagerilor ( Passenger Information Sistem), a semnalizarii variabile in trafic (Variable Traffic Signalization), dar si ca dispozitive de publicitate in industria farmaceutica (Pharmacy Cross).

Sistemul de informare a pasagerilor este un sistem de informare a calatorilor, menit tuturor autovehiculelor din transpotul public, precum si a statiilor fiind usor de utilizat, avansat, fiabil si simplu, pentru o informare rapida si precisa a calatorilor.
Display-urile electronice, parte a Sistemului Nova Bus, sunt produse intr-o gama larga de modele, dimensiuni si rezolutii diferite, ceea ce asigura posibilitatea de a fi aplicate la toate tipurile de autovehicule.
Display-urile pentru staţiile de autobuz (Nova Station) este un produs bazat pe LED şi tehnologiile de comunicare moderne si se produc în mai multe variante cu un numar divers de linii de text.
Semnalizarea variabilă de trafic prezintă o gama de produse bazate pe tehnologia LED, care permit un afis de informatii variabile  participantilor in trafic  privind starea pe sosele. In acest sens, semnalizarea variabilă de trafic este  parte a Sistemelor Inteligente de Transport  (ITS) .

Flyer Novatronic: Novatronic Profile

Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati www.novatronic.rs.


Arhiva